Nakupujete v obchůdku chráněné dílny. Děkujeme za podporu, váš tým GREEN SMILE.

Když jsou chyby příležitostí pro kreativitu.

Znáte to, člověk je tvor omylný a zejména v procesu učení, se častokrát popálíme více než bychom si přáli. Přesně to se nám dělo v dílně, kdy jsme koupili první sublimační stroj. Ty pohledy z každé strany, které křičeli, „já na tom nechci dělat“ nebo „tohle já nezvládnu“. Ale nám ten stroj nějak bylo třeba, abychom se dokázali více přizpůsobit trhu a přinést vám novinky, které jste si tak dlouho žádali. Finálně jsme si na něj zvykli a nyní vám s radostí vyrábíme krásné termosky, termohrnky, plecháčky nebo hrníčky na kávu.
Ještě se přiznám (já, Michaela, majitelka, také tvor omylný), že prvotně jsem si myslela, že ty chyby se budou stávat jen na začátku, ale co čert nechtěl opak byl pravdou! Ty chyby děláme pořád, ale je jich už naštěstí mnohem méně.
A tak jsme si jednoho dne řekli, že je načase se nepovedených kousků nějak zbavit a hodit je do koše! Žertuji :) My kreativní ženy v dílně jsme vymysleli, že každý takový nepovedený plecháček si může vytvořit nový, ještě hezčí příběh a to spolu s vámi.


Proto jsme pro vás připravili tip na aktivitu, která vás bude zaručeně bavit. Je to malování plecháčku, do kterého si zasadíte květinu nebo bylinky. K výrobě květináčů vám stačí akrylové barvy, troška vody, papír nebo nějaká podložka, na které budete malovat. Pro zasazení květiny potřebujete hlínu a kamínky, aby zadržovaly vodu, jelikož v květináči nejsou dírky.


BLOG - plecháčiky  (1)

Pokud se vám tato aktivita líbí a rádi byste ji doma vyzkoušeli, tak plecháčky na tvoření naleznete ZDE. Touto aktivitou nám navíc můžete „zbavit se“ stále potřebných, ale méně povedených kousků, které si zaslouží druhou šanci.

Co se při potisku může pokazit.

BLOG - plecháčiky

Vypusťte svou kreativitu a proměňte domácí tvoření květináče na rodinnou zábavu spolu s dětmi. Bude to krásná ukázka toho, jak se v životě chovat k věcem, které nejsou, jak se říká stoprocentní :).

BLOG - plecháčiky  (2)