Nakupujete v obchůdku chráněné dílny. Děkujeme za podporu, váš tým GREEN SMILE.

5 způsobů, jak využít rolovací vak na svačinu 🌱💚

Rolovací vak na svačinu od GREEN SMILE se může stát vaším nejlepším společníkem, ať už jste na cestách, ve škole, v práci nebo jen tak na výletě. Tento multifunkční vak je designovým a praktickým řešením pro každodenní život, které pomáhá snižovat množství odpadu z jednorázových obalů.

Výroba těchto vaků v chráněné dílně GREEN SMILE z Havířova navíc podporuje sociální podnikání a dává práci lidem s handicapem. Nyní se podíváme na pět důvodů, proč je rolovací vak na svačinu skvělým pomocníkem, a na pět různých způsobů, jak ho můžete využít.

5 způsobů, jak využít rolovací vak GREEN SMILE:

  1. Jako obal na svačinu: ideální na sendviče, ovoce, sušenky nebo jakékoli jiné svačinky, které si chcete vzít s sebou. I po trojitém zarolování se dovnitř vejde naše 750 ml termoska (například i ta z naší nabídky). Vak doporučujeme kombinovat s našimi svačinovými kapsami. Velké vaky naleznete také v setu v lepší ceně.
  2. Na uložení drobných předmětů: vak můžete využít  během svých cest na uložení drobností jako jsou klíče nebo kosmetika.
  3. Na túru do přírody: poslouží vám jako obal na plavky, obal na pásy od lyží, i k separování použitého oblečení od zbytku obsahu batohu. Vždy máte přehled, co jste si kam uložili.
  4. Krásný a ekologický obal na dárky: použijte vak jako originální obal na dárky, který je vlastně dárkem sám o sobě.🙂
  5. Praktický pomocník: tento obal je skvelý k ukládání dětských plenek do kočárku. 

  

5 důvodů, proč mít rolovací vak GREEN SMILE:

  1. Ekologický přístup: opakovaným používáním rolovacího vaku na svačinu přispíváte k ochraně životního prostředí, protože tak snižujete množství plastových obalů a tašek.
  2. Praktičnost a univerzálnost: vak se uzavírá rolováním, což umožňuje flexibilní přizpůsobení velikosti obsahu. Navíc je lehký a prázdný nezabere mnoho místa.
  3. Odolnost a dlouhá životnost: vysoce kvalitní materiál zaručuje dlouhou životnost výrobku i při častém používání. Je snadno omyvatelný, což zajišťuje jeho hygieničnost.
  4. Podpora sociálního podnikání: koupí produktu přímo podpoříte zaměstnávání lidí s handicapem a přispějete k rozvoji udržitelného podnikání v České republice.
  5. Estetický design: vaky od GREEN SMILE jsou navrženy tak, aby byly nejen praktické, ale také hezké na pohled. Díky různým designům si každý najde ten, který mu nejvíce vyhovuje.

Na e-shop jsme naskladnili nové vzory, nyní v akci  4+1 zdarma. 

Rolovací vak na svačinu od GREEN SMILE nabízí mnohostranné využití a je praktickým pomocníkem pro každého, kdo chce žít ekologicky a podporovat dobré věci. Je to malý krok pro vás, ale velký krok pro naši planetu.