Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 9:00-15:30 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
06.11.2020
Marťa je v týmu!
S novým e-shopem jsme přivítali i novou spolupráci. S kým? No přece s Marťou! Pokud jste četli článek "o nás" v levé horní záložce, tak víte, že právě... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
29.10.2020 Naše produkty
Proč v naší chlebokapse vydrží pečivo déle čerstvé?
Každý chléb si po upečení žije svým vlastním životem. Některý vydrží čerstvý dlouho, jiný má náchylnost k plesnivění a častokrát jakoby zázrakem přeži... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  1. Udělujete tímto souhlas MISTKA SEWING s.r.o. se sídlem Čapkova 13/12, 737 01 Český Těšín, IČ 08279918, zapsaná Krajským soudem v Ostravě, oddíl C, vložka 78999 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Proč v naší chlebokapse vydrží pečivo déle čerstvé?
Proč v naší chlebokapse vydrží pečivo déle čerstvé?
Každý chléb si po upečení žije svým vlastním životem. Některý vydrží čerstvý dlouho, jiný má náchylnost k plesnivění a častokrát jakoby zázrakem přeži... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Jsme členy

Fakturační údaje
  • MISTKA SEWING s.r.o.
  • Čapkova 13/12, Český Těšín
  • IČO 08279918
  • Ing. Michaela Tkáčová
  • tel.: +420 774 921 097
 
Kontakty
Michaela Tkáčová
Michaela Tkáčová
(Po-Pá, 9:00-15:30 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz