Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 9:00-15:30 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
06.11.2020
Marťa je v týmu!
S novým e-shopem jsme přivítali i novou spolupráci. S kým? No přece s Marťou! Pokud jste četli článek "o nás" v levé horní záložce, tak víte, že právě... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
29.10.2020 Naše produkty
Proč v naší chlebokapse vydrží pečivo déle čerstvé?
Každý chléb si po upečení žije svým vlastním životem. Některý vydrží čerstvý dlouho, jiný má náchylnost k plesnivění a častokrát jakoby zázrakem přeži... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas MISTKA SEWING s.r.o. se sídlem Čapkova 13/12, 737 01 Český Těšín, IČ 08279918, zapsaná Krajským soudem v Ostravě, oddíl C, vložka 78999 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
    • Poskytovatelem služby - účetnictví - Unika Morava, s.r.o., Karola Śliwky 149, Fryštát, 733 01 Karviná
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu info@green-smile.cz  s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Proč v naší chlebokapse vydrží pečivo déle čerstvé?
Proč v naší chlebokapse vydrží pečivo déle čerstvé?
Každý chléb si po upečení žije svým vlastním životem. Některý vydrží čerstvý dlouho, jiný má náchylnost k plesnivění a častokrát jakoby zázrakem přeži... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Jsme členy

Fakturační údaje
  • MISTKA SEWING s.r.o.
  • Čapkova 13/12, Český Těšín
  • IČO 08279918
  • Ing. Michaela Tkáčová
  • tel.: +420 774 921 097
 
Kontakty
Michaela Tkáčová
Michaela Tkáčová
(Po-Pá, 9:00-15:30 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz